Karabo Selebalo Phasha'nın haberine göre, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Costa için Trabzonspor’un harekete geçtiğini öne sürdü. Sol ayağını etkili kullanan Brezilyalı oyuncunun, hem oyun kurucu hem de teknik kapasitesi açısından dikkat çekici bir isim olduğu ifade edildi.

1.81 boyundaki Lucas Ribeiro Costa, geçtiğimiz sezon Sundowns formasıyla 51 resmi maçta görev aldı ve 21 gol, 14 asistlik istatistikle sezonu tamamladı. Güney Afrika Süper Ligi’nde 16 golle gol krallığında üst sıralarda yer alan Costa’nın piyasa değerinin 2.5 milyon Euro olduğu ve kulübüyle olan sözleşmesinin 2028 yılına kadar devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Ribeiro’nun sadece 10 numara pozisyonunda değil, aynı zamanda forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabildiği belirtildi.

Kaynak: Karabo Selebalo Phasha