Trabzonspor, Süper Lig’in 9. haftasında Rizespor’a tek değişiklikle çıkıyor. Zubkov’un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Olaigbe ilk 11’de şans buldu.
Trabzonspor, Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Teknik direktör Fatih Tekke, milli ara öncesi oynanan Kayserispor maçının 11’inde sadece bir değişikliğe gitti.
Tek değişiklik Zubkov yerine Olaigbe
Bordo-mavililerde Rizespor maçı öncesinde sakatlık yaşayan Zubkov, takımla yeterince çalışamadığı için bugünki karşılaşmada forma giyemiyor. Teknik direktör Fatih Tekke, bu bölgede tercihini genç oyuncu Olaigbe’den yana kullandı.
Olaigbe için büyük fırsat
Kayserispor karşılaşmasında sonradan oyuna girerek olumlu bir performans sergileyen Olaigbe, Rize deplasmanında ilk 11’de görev alacak. Genç futbolcunun bu şansı nasıl değerlendireceği ve sergileyeceği performans, taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.





