Trabzonspor’un, İsveç ekibi Hacken’de forma giyen Silas Andersen için transfer temaslarında bulunduğu iddia edildi.
Bordo-mavililerin, 21 yaşındaki ön libero için uzun süredir görüşmeler yaptığı öne sürülürken, 1.90 boyundaki oyuncunun kulübüyle 31 Aralık 2029’a kadar sözleşmesi bulunuyor.
Trabzonspor’un teklif sunduğu iddia edildi
İddiaya göre Trabzonspor’un Andersen için 4 milyon euro seviyesinde bir teklif sunduğu, Hacken’in ise 7 milyon euro beklenti içinde olduğu ifade edildi.
Bordo-mavili yönetimin temaslarını sürdürdüğü, Trabzonspor’un teklifini bir miktar artırabileceği, İsveç ekibinin ise bonservis beklentisinde indirime gidebileceği ileri sürüldü. Trabzonspor cephesinden ise transfer iddiasına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
Avrupa’dan talipleri olduğu öne sürüldü
Silas Andersen için Trabzonspor’un yanı sıra Avrupa’dan bazı kulüplerin de devrede olduğu iddia edildi.
Tam adı Silas Sinan Erhen Andersen olan futbolcunun babasının Türk, annesinin ise Danimarkalı olduğu ifade ediliyor. Türk kökenli olmasına rağmen Türk vatandaşlığı bulunmadığı belirtilen genç oyuncu, Danimarka U21 Milli Takımı’nda forma giyiyor.
Orta saha için adaylar arasında gösteriliyor
Trabzonspor’un uzun boylu, fizik gücü yüksek ve merkez orta sahada direnç katabilecek bir oyuncu arayışında olduğu bilinirken, Andersen’in bu profile uygun isimlerden biri olarak değerlendirildiği öne sürüldü.





