Trabzonspor Teknik Direktörü Eyüp Saka, maç öncesi konuştu:

Eyüp Saka;

"Öncelikle ülkemizin bayramını kutlarım. Üzücü haber nedeniyle şehrimizin sanatçısı Volkan Konak için başsağlığı dilemek istiyorum.

Juventus ve Atalanta'nın ardından şimdi de Inter ile karşılaşmak bizim için yeni bir tecrübe olacak. Bu maça çok iyi hazırlandık ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah sonucumuz da olumlu olacak.

Taraftarlarımıza teşekkür ederim, bugün de bizi yalnız bırakmadılar. Bize büyük destek veriyorlar ve her zaman yanımızda, kulübümüzün yanında olsunlar.

Oyuncularımıza gelirsek, böyle bir atmosferde oynamak onlar için büyük bir tecrübe olacak. Bu ortamı yaşamak, gelişimleri açısından çok değerli. Taraftar desteği de onlar için olumlu olacak ve sahaya yansıyacaktır.

Bu maçı geçmek için her şeyi yapacağız. Inter güçlü bir rakip, ancak biz de buraya kadar geldiğimize göre iyi bir takımız. Eğer bu turu geçersek, finale kadar gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.