Trabzonspor taraftarları, Rize deplasmanına alınmamalarına rağmen takımlarını yalnız bırakmadı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde coşkulu bir uğurlama gerçekleştiren taraftarlarla Başkan Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Fatih Tekke de buluştu.
Deplasman yasağı tepkiyle karşılandı
Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olacak Trabzonspor’da en çok konuşulan konu taraftar yasağı oldu. Rize İl Güvenlik Kurulu’nun bordo-mavili taraftarları stada almama kararı camiada tepkiyle karşılandı. Ancak taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmamak için farklı bir yol seçti.
Tesislerde coşkulu destek
Rize deplasmanına gidemeyen Trabzonspor taraftarları, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin önünde toplanarak takımı coşkuyla uğurladı. Taraftarların bu anlamlı desteği, bordo-mavili camiada takdirle karşılandı.
Başkan ve teknik direktör taraftarla buluştu
Takım otobüsü hareket etmeden önce Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan tesislere gelerek taraftarlarla buluştu. Yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Doğan’a, taraftarlar üçlü tezahürat yaptırmak için tezahüratta bulundu.
Öte yandan teknik direktör Fatih Tekke, taraftarların yoğun ilgisi üzerine otobüsü durdurarak kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi. Taraftarlar, Tekke’ye bordo-mavili kaşkol verdi.
Trabzonspor taraftarlarından Fatih Tekke’ye talep ‘Savic’ten atkımızı deplasman tribününe asmasını istiyoruz’ pic.twitter.com/ED93XLJeI9
— 61saat (@61saat) October 18, 2025
Taraftarlardan özel istekler
Karşılamada kaptan Savic’ten deplasman tribününe forma asması istenirken, taraftarlar ayrıca gol atılması durumunda futbolcuların sevincini deplasman tribününe giderek yaşamasını talep etti.





