Trabzonspor denetleme kurulu başkanı Mahmut Ören, %25 lik pay ile ilgili olarak kamuoyunun bilgisine sunduğu sorular ile, müthiş bir çıkış yaptı.
Ören, kendime ve devletime sorular dedi, peş peşe soruları sordu..
1-Akyazı Stadyumunu ünlü bir sanatçıya konser için kiraya verdiğinizde; stadyum içinde veya dışında organizasyon sırasında konulan reklamlardan pay alabiliyorsunuz mu?
2- Ticaretin ruhunda, kiralanan yerden her türlü geliri elde etmek kiralayanın değil midir?
3- Avni Aker de olmayan bir uygulama, şimdi nereden çıktı?
3- Gençlik ve Spor bakanlığı şu ana kadar kaç kulübe bu konuda uygulama yaptı ?
4- Trabzonspor stadyumu yıllık kiralamaktan bir an vazgeçse, o ilgili Genel Müdürlük Stadyumu mesire alanı olarak kullansa ne kadar gelir elde edebilir?
5- Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü Organizatörlük şirketi kurarak Trabzonspor 'a Akyazı stadyumda maç oynatma teklifinde bulunsa her maç için kaç milyon dolar öder.
6- Yine Akyazı stadyumunda Trabzonspor ürünleri satan mağaza bayiliği için kaç milyon dolar ödeyebilir.
7- Trabzonspor 'a oynattığı her maç başı; stadyum içinde veya dışında ki reklamların gelirinden %25 gibi pay verir mi?
8- Trabzonspor olmasa Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Akyazı Stadyumu'nda ne yapacak, kır düğünü ya da toplu sünnet düğünlerine kiraya mı verecek?
9- Gençlik Spor İl Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu'nu Trabzon Belediye'sine nasıl devretmiştir ?





