Trabzonspor’un 58. kuruluş yıl dönümü İstanbul Sütlüce Nuri Killigil Parkı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Trabzonspor’un 58. kuruluş yıl dönümü İstanbul Sütlüce Nuri Killigil Parkı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Gurbetçi Gençler taraftar grubu tarafından yapılan organizasyona çok sayıda Trabzonspor taraftarı katıldı. 14 yaşında bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin anısına düzenlenen etkinlikte kulüp yöneticileri, Miguzzi ailesi ve binlerce taraftar Ahmet Minguzzi’nin anısına gökyüzüne balon bıraktı.

Etkinlikte konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Murat İskender:
Trabzonsporlu kardeşimiz Ahmet Minguzzi’nin yakın zamanda vefatından dolayı da bu etkinliği onun anısına düzenlemek istedik. Etkinlik devamlı meşalelerle kutlanıyordu ama bu sene meşale yasağından dolayı balon uçurarak bu anıyı yapmak istiyoruz. Ahmet bizim için, kulübümüz için değerli. Biz onun ismini sonsuza kadar yaşatmak istiyoruz. Stadyumda ismini verdiğimiz bir tribünümüz var. Ailesini yarın Trabzonspor’a götürüp, tribünün açılışını onlarla birlikte yapmak istiyoruz. İnşallah etkinliğimiz bundan sonraki yıllarda da daha güzel devam eder" şeklinde konuştu.
"Türkiye’de ve Avrupa’da başarıdan başarıya koşan Trabzonspor’un temelini atıyoruz"
Gelecek hafta başlayacak Trendyol Süper Lig’le ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine düşüncelerini aktaran Başkan Yardımcısı İskender,
"Trabzonspor geçen seneki kadrosunu koruyor. Önümüzdeki günlerde de 1-2 transferle sezona güzel girmek istiyoruz. Türkiye’de bir transfer çılgınlığı yaşanıyor. Trabzonspor taraftarı paraya karşı emeğin savaşında herhalde bizden böyle çılgınlıklar beklemiyordur. Bizim hedefimiz 58.’yi yaptık. 61. yılında borcu sürdürebilir, Türkiye ve Avrupa’da başarıdan başarıya koşan Trabzonspor’un temelini atmaktır. Onun için uğraşıyoruz. Onun için didiniyoruz. Taraftarımızın her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz" diye konuştu.





