Türkiye-Romanya Enerji ve Ticaret Zirvesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğinin destekleriyle gerçekleştirilecek. Zirvede iki ülke arasında enerji, yatırım, ticaret ve altyapı alanlarında yeni iş birliği başlıkları masaya yatırılacak.
Üst düzey katılım
Etkinliğe Romanya’dan konsolosluk, büyükelçilik ve ticaret ataşeliği düzeyinde katılım sağlanacak. Programda ayrıca Trabzon Valisi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, kamu kurumlarının temsilcileri, iş dünyasının önde gelen isimleri ve yatırımcılar da yer alacak.
Program belli oldu
Novotel Yomra’da düzenlenecek zirve, 3 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Program kapsamında saat 11.00-11.45 arasında açılış ve protokol konuşmaları yapılacak. Oturumlar ise 11.45-16.00 saatleri arasında devam edecek.
İş birliği fırsatları
Karadeniz bölgesinin uluslararası iş ve yatırım vizyonuna katkı sağlaması hedeflenen organizasyonda, Türkiye ve Romanya’dan sektör temsilcileri bir araya gelecek. Zirvede enerji, yatırım ve ticaret alanlarında yeni fırsatlar ile iş birliği imkanları değerlendirilecek.






