Trabzon'un Ortahisar ilçesinde özel bir klinikte saç ekimi yaptıran 47 yaşındaki Temel Altuntaş, işlem sırasında fenalaştı. Olay, öğle saatlerinde gerçekleşti ve klinik çalışanlarının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Altuntaş, ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Temel Altuntaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Altuntaş’ın cenazesi, incelemeler için Trabzon Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı derhal soruşturma başlattı ve olayla ilgili ayrıntılı bir açıklama yaptı.

S A C E K I M I S I R A S I N D A F E N A L A S I P H A Y A T I N I K 1105107 328050-1

Savcılık Açıklaması:

"08.01.2026 tarihinde saat 15:00 sıralarında Trabzon ili Ortahisar ilçesinde faaliyet gösteren bir saç ekim merkezinde, 46 yaşındaki Temel Altuntaş'ın saç ekimi sırasında fenalaşması üzerine, ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği bildirildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı olayın öğrenilmesi üzerine derhal soruşturma başlatmış, soruşturma kapsamında iş yerinde delil toplamak amacıyla arama işlemi gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, Temel Altuntaş’ın ölü muayene ve otopsi işlemleri tamamlanmıştır. Olayla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." İfadesi kullanıldı.