ÖZEL - KUZEYANADOLU.NET

Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için bugüne kadar netleşen tek isim İYİ Parti adayı Doktor Muhammet Erkan.

Alelacele bir kararla destek verilecek sözüyle Meral Akşener ile eli havaya kaldırılan Muhammet Erkan şu sıralar partisi tarafından yalnız bırakılmış durumda.

Kendisini bu yola sürenler, koyanlar ve ısrarcı olanlar destek sözü verenler şimdi Muhammet Erkan’ı partinin programlarına bile getirmiyor.

Şehre gelen Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın’ın programlarında maalesef Büyükşehir Belediye Başkan adayı yanında yok.

Zaten il başkanlığı da ilçe başkanlığı da uzun zamandır bir saha programı gerçekleştirmiyor.

Erkan, büyükşehir belediye başkan adayı olarak attığı her adım haber olabilecek nitelikte fakat bu fırsatı İYİ Parti değerlendiremedi.

Belli ki Erkan birileri tarafından umut vaat edilip yarı yolda bırakılan, sırf aday gösterelim de birini göstermiş olalım denilerek yola çıkarılan ve yarı yolda bırakılan isim oldu.

Programlara getirilmeyerek de öne çıkması istenmeyen aday olarak Trabzon siyaset tarihine yazılacak.