ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, Trabzonspor-Beşiktaş maçında teknik direktör Şenol Güneş aleyhine yapılan tezahüratlara tepki gösterdi.

Açıklamalarda bulunan Erdem, 'Trabzonlu olmayan insanlara gösterilen hoşgörüyü neden kendi değerlerimize göstermiyoruz' ifadelerini kullandı.

Erdem açıklamasında 'Futbola ömrünü vermiş,Trabzonspor’u şampiyon yapan efsanelerden birisi olan Şenol GÜNEŞ’e yapılan çirkin söylemi esef ile kınıyorum..Tıpkı kendi çocuklarımız hata yaptığında acımasız bir şekilde eleştirilmesi,Bir maç kaybedildiğinde Kulüp başkanını istifaya davet edilmesi gibi hareketler asla kabullenilemez..

Trabzonlu olmayan insanlara karşı gösterdiğimiz hoşgörüyü neden kendi değerlerimize,altyapıdan yetişen futbolcularımıza,zor günde taşın altına elini koyan başkanımıza neden göstermiyoruz..

Unutmayalım ki yarın bu insanlarımızı bulmakta da zorluk çekeceğiz..Küçük şeyler için birbirimizi kırmanın,kötü laflar söylemek bize asla bir şey kazandırmaz..' dedi.