Ortahisar Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla ilçe genelinde vatandaşlara lokma tatlısı ve kandil simidi ikramında bulundu. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda hazırlanan ikramlar, Miraç Kandilinin manevi atmosferini paylaşmak ve toplumsal dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla vatandaşlara ulaştırıldı.

Tahtalı Camii, Boztepe Osmanlı Camii, Bostancı Camii, Hacıkasım Camii, Kurşunoğlu Camii, İncirlik Camii, Yeşilova Sahil Camii ve Çağlayan Merkez Camii önünde kandil simidi, Fatih Merkez Camii önünde de lokma dağıtımı gerçekleştirildi. Yapılan ikramlara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya ve Ortahisar Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

BAŞKAN KAYA: “BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN KANDİLİNİ KUTLUYORUM”

Kandillerin, İslam dünyası ve Anadolu topraklarında yüzyıllardır yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendiren özel geceler olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Bütün İslam âleminin Miraç Kandilini kutluyorum. Bu mübarek gecede sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın güçlenmesini, adaletsizliklerin son bulmasını, haksızlıkların ortadan kalkmasını diliyorum. Ortahisar Belediyesi olarak manevi değerlerimizi yaşatan bu özel gecelerde hemşehrilerimizle bir arada olmaya, paylaşmayı ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

7F9362Ce 8C46 49F6 B6F1 D13Cbfc6Ff2F40Bbd0B8 C34B 449E B657 57114486857C5B482Da0 685C 4Bd6 9F4C 948Ee200Cf51

Kaynak: Ortahisar Belediyesi