Trabzonspor’un ocak ayında Avusturya ekibi Wolfsberger AC’den 5,5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Nwaiwu, kısa sürede Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Bordo-mavili forma altında 6 aylık süreçte gösterdiği performansla dikkat çeken Nijeryalı oyuncunun talipleri artmaya devam ediyor.
Footy-Africa.com’da yer alan habere göre Fulham, Nwaiwu için 20 milyon euroluk teklif yaptı. Ancak Trabzonspor’un bu teklifi reddettiği belirtildi.
Haberde, oyuncuyla yalnızca Fulham’ın ilgilenmediği; Bayer Leverkusen ve Werder Bremen’in de Nwaiwu’yu takip ettiği ifade edildi.
Trabzonspor’un, oyuncuya gelen teklifleri şu aşamada değerlendirmeye almadığı ve 30-35 milyon euro bandındaki rakamların dahi şu an için düşünülmediği aktarıldı.
6 aylık süreçte Nijerya Milli Takımı’na kadar yükselen Nwaiwu’nun, bu sezon olmasa bile gelecek yıl Trabzonspor’a yüksek bonservis kazandırabilecek isimlerden biri olabileceği değerlendiriliyor.





