Normalde pazartesi günleri düzenlenen toplantı, Elitaş’ın katılımıyla bugün gerçekleştiriliyor.

Karayolu ile kente gelen Elitaş, saat 16.00’da başlayan İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. 

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu; İl Başkanı Mumcu, “Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasında dimdik durmuş ve adeta AK Parti’nin kalesi teşkilat konumundayız. Sayın Genel Başkan vekilim, bizler son genel seçimlerde %69 oy oranıyla dört milletvekilini çıkardık ve son yerel seçimlerde de büyükşehirden içerisinde %51,50 oy oranıyla da büyükşehirler içerisinde Türkiye genelinde birinci olduk. Teşkilatımızın burada köklü bir yapısı var ve AK Parti Trabzon teşkilatı ana kademesi ile kadın ve gençlik kollarıyla gerçekten çok güçlü bir teşkilat. ramazan ayımızda yaptığımız planda elhamdülillah Ramazan’ın bereketi ile de çok güzel bir faaliyet içerisindeyiz.

Ana kadememizle kadın kollarımızla ve gençlik kollarımızla sahadayız ve her bir yöneticimize onar tane aile ziyareti koyduk. Değerli genel başkan vekilim ve her bir yöneticimizde sosyo ekonomik seviyesi düşük olan bu ailelerimizi ziyaret ediyor ve onları hal hatır soruyor ve vatandaşlarımıza hem hal olma noktasında da gerçekten çok güzel geri dönüşler alıyoruz. kadın ve gençlik kollarımız da ayrı ayrı iftar ve sahur programları yapıyoruz yaşlı ziyaretleri şehit gazi ailesi ziyaretleri engelli bireyleri ziyaretleri engelli aileleri ziyaretleri fakir bu karar garip ya da olmaya çalışıyoruz gerçekten çok güzel çok verimli bir ramazan programı geçiriyoruz bu halde ben teşriflerinizden dolayı sizlere ve heyetinize çok teşekkürlerimi sunuyorum Allah razı olsun” dedi.

Toplantının ardından davet edilen iş adamları ve STK temsilcileriyle iftar sofrasında bir araya gelecek. 

İftar programı sonrası Pelitli Sahil Camii’nde teravih namazı kılacak olan Elitaş, namazın ardından yine burada çay sohbeti yapacak.