2006 yılında Vojvodina’dan Trabzonspor’a transfer olan ve bir sezon bordo mavili takımda forma giyen Hırvatistanlı stoper Milan Stepanov kariyerine Vojvodina’da yardımcı antrenör olarak devam ederken bordo mavili takımdaki yıllarına yönelik açıklamalarda bulundu ve Teknik Direktör Fatih Tekke’ye olan saygısını yineledi.

O BENİM KAPTANIMDI...

Fatih Tekke'nin Trabzonspor için önemli bir değer olduğunu belirten Milan Stepanov: “Fatih Tekke için Trabzonspor’un şampiyon olmasını istiyorum. O benim kaptanımdı ve ona çok büyük saygı duyuyorum" dedi.

‘Trabzonspor’u takip ediyor musun?’ sorusunu yanıtlayan Milan Stepanov, “Belki tekrar karşılaşırız ama başka bir pozisyonda. Oyuncu olarak değil koç olarak…” (Gülerek) dedi.

Milan Stepanov, Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde bordo mavili taraftarların Fatih Tekke'ye yönelik 'Fatih Sultan Tekke' tezahüratını unutamadığını vurgulayarak "Taraftarlar ona 'Fatih Sultan Tekke' diyerek sesleniyordu" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor formasıyla 47 maçta süre alan 42 yaşındaki Milan Stepanov tek skor katkısını 2006 yılında Ankaragücü maçının 76.dakikasında attığı gol ile kaydetmişti.

Kaynak: Karar