TFF 2. Lig ekibi Kastamonuspor, teknik direktör Adem Çağlayan’ın ayrılığının ardından Ergin Keleş’i takımın başına getirdi. Daha önce futbolcu olarak Kastamonuspor formasını terleten Keleş, takımın yeni teknik direktörü olarak ilk antrenmanına çıktı.

"Kastamonuspor Benim İçin Özel Bir Yer"

Kastamonu'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ergin Keleş, ilk antrenmanı öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Daha önce bu kulüpte oynadım, burayı biliyor ve seviyorum. Başkanımız Cengiz Aygün ve Sportif Direktörümüz Abdülaziz Solmaz ile sürekli iletişim halindeyiz. Benim için burası özel bir yer. Takımdan ayrılan ve çok iyi bir ekip bırakan Adem hocaya teşekkür ediyorum. Teknik direktörlük kariyerimde ilk adımları burada atıyorum ve bu fırsat benim için çok kıymetli. Oyuncularımız sezon başından beri elinden geleni yaptı. Ligin geri kalanında da en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz."

"Olumsuzluklara Takılmadan Sahaya Odaklanacağız"

Takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğunu söyleyen Keleş, sezonun son haftalarına gelindiği için olumsuzluklara odaklanmanın doğru olmadığını vurgulayarak, "Oyuncularımız çok karakterli ve her şeyin farkında. Başkanımız da bu süreçte yoğun bir mücadele veriyor. O yüzden biz hep olumlu taraftayız" dedi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Keleş, "Kastamonuspor taraftarı bizler için her zaman büyük bir güç oldu. Onları tribünde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Teknik Direktörlük Benim İçin Uzun Süredir Planladığım Bir Adım"

Keleş, Kastamonuspor'un antrenör seçimleriyle ilgili eleştirilere de saygı duyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Her görüşe saygılıyım. Ancak ben futbolculuk kariyerim boyunca teknik direktörlüğe hazırlanıyordum. Bu benim için önemli bir deneyim olacak. Ekibimle birlikte en iyi şekilde çalışacağız."

Futbolculuk döneminde Kastamonuspor formasıyla 2022-2023 sezonunda 35 maçta 15 gol atan Ergin Keleş, geçtiğimiz yıl “Nasıl Yıldız Olunmaz” adlı kitabını da okurlarla buluşturmuştu.

Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ