Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl merhum Kazım Kolot anısına düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, final karşılaşmaları ve ödül töreniyle sona erdi.

Kurumlar arasında dostluk, dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirmek amacıyla organize edilen turnuva, sporseverlerin ilgiyle takip ettiği mücadelelere sahne oldu.

Turnuvada Akçaabat Kaymakamlığı birinci olurken, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ikinci, Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü, Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ise dördüncü oldu.

Final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül törenine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de katıldı. Başkan Ekim, dereceye giren takımlara kupalarını, sporculara ise ödüllerini takdim etti.

Törende konuşan Başkan Osman Nuri Ekim, sporun birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir değer olduğunu belirterek, “Merhum Kazım Kolot’un hatırasını yaşatmak adına düzenlediğimiz bu anlamlı turnuvada, kurumlarımızın ortaya koyduğu mücadele ve centilmenlik hepimiz için gurur verici oldu. Turnuva boyunca sahada rekabet vardı ancak dostluk ve kardeşlik duyguları her zaman ön plandaydı. Katılım sağlayan tüm kurumlarımıza, sporcularımıza ve organizasyonda emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Sporun birleştirici gücünü yaşatan bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Turnuva kapsamında bireysel performanslarıyla öne çıkan sporcular da ödüllendirildi. En İyi Kaleci ödülünü Taha Azaklı, Gol Kralı ödülünü Hakan Kara, En Centilmen Oyuncu ödüllerini Selim Küçük ve Umut Ali Tosun, En İyi Taraftar ödülünü ise Mehmet Salih Şentürk aldı.

Ödül töreni, dereceye giren takımlar ve sporcularla çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Kaynak: AKÇAABAT BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ