Trabzonspor, bugün kendi evinde Ziraat Türkiye Kupasında Bodrum ile karşılaştı. Bordo - Mavililer uzatma bulduğu golle maçı 3 - 2 kazandı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Trabzonspor’un oyuncusu Folcarelli,

“Öncelikle bugün kazandığımız için çok mutluyum. Bu maça başlamadan önce zor olacağının farkındaydık. Uzunca bir süre iki kişi eksik oynamak zorunda kaldık. Kazandığımız için çok mutluyuz.

Adaptasyon sürecim gayet iyi gidiyor. İlk haftalarda bir sakatlık yaşadım ve bu süreçte onlara destek olamamak benim için zor bir durumdu. Bugün de ilk dakikalarımı aldım. Bu yüzden çok mutluyum.

Takım olarak hafta boyunca çok sıkı çalıştık. Bütün hafta boyunca herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Önemli maçlarımız var ama bugün kazandık. Taraftarımızın beklentisini biliyoruz. Biz de ona göre çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ