A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa Basketbol Şampiyonası yarı finalinde Yunanistan'ı 94-68 mağlup ederek finale yükseldi. Türkiye’nin finaldeki rakibi ise Almanya olacak. Ancak, bu tarihi başarı, Süper Lig’deki derbiyi de etkiledi.
FENERBAHÇE - TRABZONSPOR DERBİSİNİN SAATİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ TALEBİ
A Milli Takımımız, 14 Eylül Pazar günü saat 21.00’de Almanya ile final maçını oynayacakken, aynı gün Süper Lig’de Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi de saat 20.00’de başlayacak.
Bu çakışma, Türk sporseverler arasında büyük bir tartışmaya yol açtı. Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor taraftarları, her iki maçı da izlemek için Fenerbahçe-Trabzonspor maçının saatinin değiştirilmesini talep etti.
TARAFTARLAR MAÇIN 18.00'A ALINMASINI İSTİYOR
Sosyal medyada binlerce mesaj atan hem Trabzonspor hem de Fenerbahçeli taraftarlar, derbinin saatinin değiştirilmesini talep etti. , Taraftarlar, maç saati değişirse her iki karşılaşmayı da eksiksiz izleyebileceklerini belirtti.
TERCİH YAPMAK ZORUNDA KALACAKLAR
Saat değişikliği yapılmazsa, A Milli Takımın final maçını izlemek isteyenler, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ilk yarısını izleyip ardından A Milli Takım maçına geçiş yapmayı, ya da A Milli Takım maçını tamamen kaçırmayı tercih etmek zorunda kalacak.
Ancak, Fenerbahçe stadyumunda maçı izlemek isteyen taraftarlar için böyle bir tercih yapma imkanı bulunmuyor.





