Tekke, sosyal medyada çıkan spekülasyonlara yanıt vererek, Trabzonspor'un menfaatini her zaman ön planda tuttuklarını vurguladı.

Tekke, Oulai'nin transferiyle ilgili, "İyi oyuncularını kim vermek ister? Bu gönüllü yapılacak bir şey midir? Ama Trabzonspor'un menfaati varsa burada, benim için menfaati var. Hepimiz gittik, herkes gidebilir." dedi.

Bu sözlerle, Trabzonspor'un mevcut kadrosunda yer alan önemli oyuncularının, kulübün menfaati doğrultusunda transferine sıcak bakılabileceğini belirten Tekke, kulüp içindeki tüm kararların kulübün uzun vadeli çıkarları göz önünde bulundurularak alındığını ifade etti.

Tekke, Oulai ve diğer oyuncuların transferi ile ilgili kulübün stratejisinin, takımın hedefleri doğrultusunda şekillendiğini belirterek, "Bu yangını söndürdük ve Trabzonspor ayağa kalktı. Herkesin istenmesi bir değer değil mi? Burada bu riski kim alabilirdi?" şeklinde konuştu.

Son olarak, Tekke, takımının genç oyuncularla gösterdiği başarıları ve kulübün menfaatleri doğrultusunda yapılacak her türlü hamleyi destekleyeceğini belirterek sözlerini tamamladı.