Gain Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi 2-1 kazandı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 8. dakikada Denis Draguş'un golüyle 1-0 öne geçti. Alanyaspor'da Florent Hadergjonaj, 44. dakikada kullandığı penaltıyı gole çevirdi ve skoru 1-1'e getirdi. Dakikalar 50’yi gösterirken ise Alanyaspor'da Loide Augusto, takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.
Öte yandan, Alanyaspor'da Yusuf Özdemir, 70. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 90+7. dakikada Bordo-Mavililer'in Enis Destan ile bulduğu gol, faul gerekçesiyle iptal edildi.
Trabzonspor’da Denis Draguş, maç sonu açıklamalarda bulundu.
Draguş, açıklamasında şunları söyledi: "Şunu ifade etmem gerekiyor; doğru kelimeleri seçmek gerekiyor. Bize yakışan bir durum değil. Çok kötü bir durumdayız. Buradan çıkışın tek yolu çalışmak. Beraberce bu yolda çalışmak zorundayız. Buradan çıkışın tek yolu, yarın tekrar bir başlangıç yapmak."





