Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, arsaların açık artırma usulü ile ihale edileceği belirtildi. Bitişik durumdaki 3 arsanın her birinin 500 metrekare olduğu ve muhammen bedellerinin ayrı ayrı 4 milyon 854 bin 005 TL olarak belirlendiği ifade edildi.
Dördüncü arsanın ise 508,65 metrekare büyüklüğünde olduğu ve muhammen bedelinin 4 milyon 937 bin 979,29 TL olduğu açıklandı.
İhale 6 Ağustos’ta yapılacak
Arsaların satış ihalesi 6 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleştirilecek. İhale, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda saat 11.00’da başlayacak ve 11.15’e kadar sürecek.
Kanuni Mahallesi’ndeki bu arsaların satışı, belediyenin bütçesine önemli bir katkı sağlaması beklenen ihaleler arasında gösteriliyor.





