Biz bu satırlardan Eyüpspor maçının hakeminin beceriksiz olduğunu, iyi niyetli olmadığını ve bunun tescilli olduğunu söylemiştik. Dünyanın en kötü hakem kararlarından biriyle karşı karşıya kaldı.
Söz konusu hakem için çok uzağa gitmeye gerek yok; içeri giren golü havada iptal etmişti. Bugüne kadar sorunsuz yönettiği tek bir maç yok.
Asla imtiyaz beklenmiyor ancak futbolun doğasında olan bu pozisyonu es geçemez miydi? Bu tür pozisyonlar her maçta defalarca yaşanıyor.
En azından oyuncuyu uyarırsın, ‘bir daha olursa kart gösteririm’ dersin. Ama maalesef böyle bir yaklaşım görülmedi. İşin özetine gelince Galatasaray’a yaklaşan yanıyor, bunu bir kez daha gördük. Hiç ama hiç alakası olmayan bir pozisyonda takımın en değerli oyuncusunu tek kalemde yedi. Bu hakem denilen kişilik TFF’nin Trabzonlu başkanını da zora sokuyor. Şahsi beceriksizliğinin bedelini ödemelidir.
Kimse bunu Trabzonspor’a bir daha yapmaya cesaret etmemelidir...






