Genç, basın toplantısının başında hayatını kaybeden Trabzonlu Gazeteciler Ali Savaş, Gürkan Beşyıldız ve Trabzonspor eski Başkanları Mehmet Ali Yılmaz ile Şamil Ekinci’ye rahmet diledi. 

3 KEZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME

Genç, 9 aylık süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “9 aylık zaman zarfında özellikle, şehrimizin bu döneminde ortaya koyduğumuz projeleri hayata geçirmek adına Trabzon ile Ankara arasında mekik dokuduk. 

Sayın Cumhurbaşkanımız ile 3 kez görüşme imkanımız oldu. 

Kuzey Kıbrıs Gezisi, Rize Programı ve Ankara’da ki programında Trabzon ile ilgili yatırımlar noktasında kendilerine bilgi arz etme imkanımız oldu. 

12 BAKAN İLE GÖRÜŞME

Bu zaman zarfımızda 12 bakanımız ve bakanlıkların üst düzey bürokratları ile 50’ye yakın görüşme gerçekleştirip şehrimizin projelerini masaya yatırdık. 

Uyum için Trabzon’un sorunlarını, beklentilerini devletimizin zirvesine anlattık. Bu konuda çok kıymetli destekler aldık” dedi.

Trabzon’da devem eden ve yürütülen projelerle ilgili de bilgiler veren Genç, özetle şu şekilde devam etti: 
“Faroz’da devam eden futbol sahamızı tamamlayıp hizmete aldık. 
- Akçaabat’ımızda Pazar yeri ve Otopark Projemiz vardı. Onu tamamladık. 
- Çayırbağı’nda yine pazar yeri ve otopark çalışmamız vardı. Tamamladık. 
- Bulak Mahallemizde yerleşkemizi tamamladık. 
- Kahramanmaraş Caddemizde cephe sağlıklaştırmayı tamamladık. 
 - Hisarkent Cephe Sağlıklaştırma Projesini tamamladık. 
Cephe Sağlıklaştırma işini aynı anlayışla projeler hazırlıyoruz devam ettireceğiz. 
- Zağnos Vadimizde Ortahisar Belediye Başkanıyken yaptığımız Akvaryum’un güneyinde eğelnece macera park projemiz vardı tamamladık.
İçme Suyu ile ilgil olarak Arsin İçme Suyu Paket Arıtma, Of İçme Suyu Paket Arıtma, Şalpazarı İlçe Suyu ve Paket Arıtma Tesisi, Tonya Vakfıkebir İlçemizin Ana İsale Hattı ve İçme Suyu Arıtma işlerini 9 aylık süre içinde kesintiye mahal vermeden tamamladık. 

PAZARKAPI ALT YAPI VE ÇEVRE DÜZENLEME İŞİ

- Pazarkapı Alt yapı ve Çevre Düzenlemesi Çalışması. Ramazan ayına yetişecek büyük ihtimalle. Camimiz ibadete açılacak. O caminin etrafında ciddi yaşam alanı teşekkül ediyor. Şu anda çalışmamız sürdürülüyor. Onların finans işleri vardı. Hallettik çözdük. Camimiz açıldığında doğusu, batısı, duraklar, depolama alanları, diğer üniteler, teşekkül eden Avrasya Pazarı, Bilim Merkezi gibi üniteler o alanı peyzajı ile güzel bir şekilde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Ö denek işlerini çözdük. O alan Trabzon’un en önemli yaşam alanına dönecek. 
- Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı… (SUKUP) Ulaşımın konforunu arttırmak adına, gerek akıllı kavşaklar, vatandaşın ulaşım noktasında ihtiyaçlarını gidermek adına önemli çalışma. 
- Tonya İlçemizde devam eden Pazaryeri.. Ancak bu kompleks şeklinde. Gençlik Merkezi ve Otoparkta var. Yüzde 35 - 40’larda. Bu dönem tamamlayıp hizmete alacağız. 

- 2 İlçemizde itfaiye hizmet binalarımız vardı. Çarşıbaşı ve Araklı.. Göreve geldiğimizde, can güvenliğini doğrudan ilgilendiren ihtiyaç. İkisinin de ihalesini yaptık, yer teslimlerini yaptık. Süratle çalışmamız devam ediyor. 
- Hisar Bölgemizde sur duvarlarının restorasyon yapım çalışması var. Devam eden işlerimiz arasında. 
Trabzon Ortahisar Merkezli İçme Suyu Temini Projesi. Kalan işlerimizle ilgili yapımcı firmayla oturduk mutabık kaldık. Kalan işlerin süratle tamamlanması konusunda ciddi manada çalışma yaptık. 
Rüzgar Enerji Santralleri.. Büyükşehir’de hem Güneş hem de Rüzgar Enerji Santralleri konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Fizibiliteleri tamamlandığında bu konuda adım atacağız. 
Şarj İstasyonları.. Elektrikli otobüs alacağız. Beşikdüzü ile Of arasında daha hızlı, daha az duraklı, bir hizmeti ortaya koyacak olan çalışma. 
Çakırgöl Kayak Turizm Merkezi ile ilgili start verdik. 
Kent Ormanları söz verdiğimiz projeler arasındaydı. Bunlarla ilgili 2 ilçemizde çalışmamızı sürdürüyoruz. Hem Yomra hem de Çarşıbaşı… 
216 bin ziyaretçi alarak bizi her yıl yapma konusunda motive eden Kitap Fuarı çalışmamız oldu. 
Afet bilincine yönelik eğitimler. Üniversite hazırlık kurslarımız. 
Refakatçi evi projemiz vardı. Onun da yerini aldık. Projesini hazırladık.
Kreş söz verdiğimiz çalışmalarımızdandı. Çukurçayır’da çalışma başlattık. 
Büyükşehir Belediyesinde, tanıtım toplantısı yaptık. Hangi sözler verdik. Onlarla ilgili hangi aşamadayız. Bu konulara değinmek istiyorum. 

RAYLI SİSTEM

Yaptığımız o toplantıda şunu demiştik. Raylı Sistem Trabzon ile mutlaka buluşacak. Ben bu projeyi ay ün saat takip edeceğim diye söz vermiştim. 
Çünkü raylı sistemi hem şehir için trafik sirkülasyonu adına hem de şehrimize level atlatmak adına önemsiyorum. 
Seçildiğimiz günden itibaren seçimimizin 20. Gününde protokolünü imzaladık. 
12 - 13 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı Strateji Daire Başkanlığından onay çıktı. 12 Ekim’de uygulama projesinin ihalesi yapıldı. Geçen hafta Uygulama Projesi sonuçlandı ve yapımcı firma ile Ulaştırma Altyapı Genel Müdürümüz geldi. Trabzon’dan Akyazı’dan başlayıp, Meydan Arasını bu dönem tamamlamak istiyoruz. 
Uygulama Proje aşaması başladı. Fiilen saha çalışmaları başladı. Normal şartlarda 1,5 yıla yakın sürüyor. Onu da kısalttık 1 yıla aldık. İnşallah seneye bu zaman diliminde biz kazmayı vurmak istiyoruz. Hızlı bir şekilde vaziyet alıp bu dönem içinde bu çalışmamızı, raylı sistemi Akyazı’dan başlayıp, Meydan bölgemize kavuşturmak istiyoruz. 

UZUNKUM YAŞAM ALANI

Uzunkum Yaşam Alanı Projemiz. Şehrimizin gündemine Gülcemal İsmiyle geldi. Bu bölgemizin ismi Uzunkum’dur. Gülcemal ismi bize tarihin emanet ettiği sembol bir gemimizdir. O ismin tarihi anlayışına saygı duyarak orada da yaşatacağımız üniteyle yaşatacağız. Uzunkum Yaşam Alanı Projesi olarak düşünüyoruz. 
Murat Başkanımızdan şunu rica etmiştim. Burada dolguyu bitirelim. 1 km alan var, orayı plaj yapalım. Murat Başkanımız anlı anlayışla.. Dolgu işine devam etmedik. Orayı plaj yapalım, doğrudan denize erişim sağlamış oluruz. 750 dönümlük alanın 250 dönümü yatırıma açık alan. 
Yatırınma açık olan kısımda çalışma başlatalım diye 3 tane konsept proje hazırlattık. Yani burada ne olmalı, ne olmamalıyı tartışılan proje. Bir tanesi Avusturyalı Firmamız, bir tanesi İstanbul, bir tanesi de şehrimizden firma. Farklı gölerle bu alan nasıl olmalıyı düşündük. 
500 dönümde tahkimat işi devam etsin, 750’nin 250’sinde ne yapmayı düşünüyorsak başlasın dedik. 
Ve dolayasıyla şu anda 3 konsept projeyi şehrimizin STK’ları, hem de üniversitelerimize, TTSO’ya, Esnaf Odamıza, Ortahisar Belediyemize gibi şehrimizle paylaştık. O fikirleri aldıktan sonra konsept projeleri bir proje haline dönüştürüp uygulama projesiyle buraya başlamak istiyoruz.

SANAYİ SİTELERİNİN TAŞINMASI

1728 Bağımsız bölümden oluşan 5 tane sanayi sitemiz var. Sanayi sitelerinin taşınması orada esnafımızın ısrarlı talebi. 5 - 6 tane yer tespiti yapıldı. O yerleri üniversitemize gönderdik. En fizibil olanı Düzyurt Bölgemizde çıktı. Planlama aşamaları tamamlanmak üzere. Son plan Ortahisar Belediyemizde. 
Engelsiz Yaşam ve Otizm Merkezi.. Bu projeyi önemsiyoruz. Özel bireylerimiz bizlere emanet. Geçit Mahalle’mizde 24 dönümlük yerimiz var. 18 dönümün belediyeye devrini sağladık. 6 dönümün kamulaştırmasını tamamlamak istiyoruz. Ödeneğimiz de var, bu konuda duyarlılık da var. 
İleri Biyolojik Arıtma Tesisi. Bunu şehir için çok önemli görüyorum. Denizimizi kurtarmamız korumamız lazım. Bu manada biraz maliyetli bir iş. Belki bu dönem şehrimize kazandıracağımızı en hayırlı iş. Artık derin deşarj sistemiyle atık bertaraf modelini bir tarafa bırakmamız lazım. Biyolojik arıtma ile beraber şehrimizin atık yönetimi konusunda ileri derecede adım atacağız. Yer tespit çalışmalarımız sürüyor. Çeri eve Şehircilik Bakanımıza konuyu arz ettim. 
Güneş Enerji Santrali. Şiran İlçemizde arazi tespit ettik. Tahsis çalışmaları devam ediyor. Enerji Maliyeti hem belediyemiz açısından önemli gider. 
Araklı’da 180 dönümlük alanda Tekstil OSB vardı. 80 dönümü hazır olması hasebiyle işe başladık. Şirketimizi kurduk. Hızlı şekilde vaziyet aldık. İnşallah kısa zamanda meyvelerini vermeye başlayacak. 
Çömlekçi İşini hızlı şekilde vaziyet alarak kalan kısmı bir etap yapıp ihalesini yapıldı. İnşallah hızlı şekilde bu çalışmamızı tamamlamak istiyoruz. 
Güney Çevre Yolu. Geçen yıl 1 Mayıs’ta temeli atıldı. Şu anda eş zamanlı bir çok noktada ciddi manada çalışma sürüyor. Şehirde doğu batı aksında tek bir devlet karayolumuz var. Şehrin güneye taşınması noktasında hep konuştuğumuz artık bu aşama fiiliyata geçecek. 
Şehir Hastanemiz bir taraftan yükseliyor. 2025 yılında tamamlanması ön görülüyor. Şu anda yüzde 65 - 70 bandında…
Ulaştırma Bakanlığı nezdinde aktif olarak sürdürülen yeni Havalimanı…
Kanuni Bulvarı ile ilgili bakanımızdan Çukurçayır’dan, Değirmendere vadimize bağlayıp orada trafik sirkülasyonu yönetmek adına talepte bulunmuştuk. İnşallah kısa zamanda bu çalışmamız tamamlanıp, ulaşım  bağlantısı tamamlanmış olacak. 
Yatırım Adası konusunda Bakanımızın öncülüğünde ticaret odamız ve milletvekillerimizle toplantı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız sürüyor.

TRABZON HAVALİMANI BAKANLIKTA ÖNCELİKLİ PORJE

Trabzon Havalimanı’nın ne zaman tamamlanacağı şeklinde soruya Başkan Genç, “Ulaştırma Bakanımızla da konuştuğumuzda bakanlığımızdaki projelerde öncelikli olduğuna dair mutabakatımız var. İhtiyaç realite ortada. 3,5 milyon yolcu kapasiteli havalimanı projemimizde. Ön çalışmaları yapılıyor. Kısa zamanda fiiliyata geçer” dedi.

GÜNEY ÇEVRE YOLU NEDEN BÜTÜN OLARAK İHALE EDİLMEDİ

Güney Çevre Yolu Projesinde neden ilk etabın ihale edildiği diğer etaplarında ihale edilerek aynı anda çalışıp çalışamayacağı şeklinde ki soruya Genç, “Hazır olan etapta başlamamız gerekiyordu. Start verildi. 43. 8 km.. Akçaabat Arsin İlçesi bitiminde oluşan ana güzergah. 3 etaplama yapıldı. Bir tanesi sirkülasyonu yoğun olan bölgemiz. Mersin - Akyazı alanı.. Onun sonraki bölümü ise Akyazı ile Bengisu Bölümü arasında. Bu etapların alt çalışmaları hazır olduğu için etaplaması kolay oldu. 3. Etap ile ilgili İmar Çalışmamızı yeni sunduk. Bekleyip zaman kaybetmek istemedik. Bir taraftan başlasın diye.. Bu 3. Etap da Bengisu’dan ayrıldıktan sonra Yalıncak, Yomra, Arsin, güneyden Araklı’ya bağlanan etap. Hepsini bekleyip bütün alt yapı imar çalışmaları tamamladıktan sonra kazma vurup başlamamız sürerdi. Peyder pey ihalesi yapılacak. Alıp Yıldızlı’da bırakılacak iş değil. Bu şehrin güney çevre yolu. Yoksa Akçaabat’ta ki trafik sorunu çözülmüş olur. Peyder pey devam edecek” dedi. 

YATIRIM ADASI, LİMAN VE TRABZON LİMANINI TAŞINMASI

Yatırım Adası ile ilgili yapılan toplantıda sonucun nasıl olduğu şeklindeki soruya da Genç, “Yatırım Adası’nda bizim amaçladığımız ileri teknolojik yatırımlarla beraber bir alan oluşturmak. Bu işin ilk düşüncesi de buydu. Kanun da bu şekilde çıktı. İnovatif yatırımları yapacak yatırım adası. Yoksa bir lojistik merkez şeklinde yatırım adası düşünülmedi. Bu şekilde çıktı ama çok da ciddi maliyet var. Biraz başlangıcında sanki kanun çıksın, o maliyet daha sonra üzerine yapılacak yatırımcılarla karşılanır anlayışında yol yüründü. Onda netice alınamadığı çıktı. Yatırım Adası’nı yaptığımızda yanı başına bir liman da oluşturulabilir mi şeklinde Ankara’da ki toplantıda öne çıktı.
Bunu da gündeme getirmek gerek. Trabzon Limanını kurvaziyer turizmine dönük limana dönüştüpü ticari limanı kısmını bu ilçemize taşıyabilir miyiz görüşü çıktı. O çalışma da bu şekilde. Bunu istiyoruz. O da istihdama yönelik çalışma” dedi.

SANAYİ SİTELERİNİN TAŞINMASI

Trabzon’da ki sanayi sitelerinin taşınamsı ile ilgili gelen soruya Genç, “Değirmendere bizim şehrimizde en düz alanımız. Ve orası sanayi sitelerimizi her birini ziyaret ettim. Geçici çalışıyoruz diye mal sahipleri yatırım yapmıyor. Biz istiyoruz ki Değirmendere Bölgemizi yeniden oluşturalım. Şehrimize de bir şeyler katalım. 
Kültür Merkezi orada yapmak istiyoruz. Sembol bir yapı oluşturalım. Ticaret Konut alanı ama daha ziyade yaşam alanları.. Bu amaçla düşünce başladı. 
Düzyurt’ta 600 dönümlük yer tespiti yapıldı. 600 dönümün 200 dönümü Çimento’nun bıraktığı bölge. 
6 yer tespiti yapıldı. Bu 6 yer tespitini üniversiteye gönderdik. Bunların hangisi uygun diye sorduk Düzyurt çıktı. Bunun siyaset malzemesi yapılmasına itiraz ediyorum. Bu şehre çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Bu dönem bu işi kotarmak istiyoruz. Bu şehri dönüştürelim. 
Burada biz vatandaşın mülkiyet hakkına saygılıyız. 
Modern sanayi sitesi oluşturmak istiyoruz. 
Vatandaşın neyse taşınmazının bedeli onu alacak beğenmiyorsa mahkemeden alacak. 
Oradaki esnafımız neyse sadece onları oraya taşımanın derdindeyiz. Böyle bir bakış varsa gelin siz de oraya ortak olun. Vatandaşımız da orada hakkı tanıyalım. 
Buradaki sanayi sitelerimiz oraya taşımak istiyoruz. Bunu daha çok anlatmalıyız. Ortahisar Belediye Başkanımızla konuştum. O da farklı düşüncede değil. Maalesef milletvekilimizin oradaki vatandaşlarımızı provokatif düşünceyle belediye karşı yönlendirmesini şık bulmuyorum. 
Şu anda üniversitenin verdiği rapor doğrultusunda hareket ediyoruz. 


GEÇİCİ HEYET YAPILACAK

7 Ocak’ta Kent Konseyi seçimleri yapılacak Kent Konseyi Seçimleri ile ilgili olarak ise Genç, “Kent Konseyi Seçimleri Genel Kurul toplantısında usulü hata nedeniyle iptal edildi. İptal kararı bize tebliğ edildi. İptal kararını incelediğimizde genel kurul toplantısı usulü hata nedeniyle iptal edilmişse de mahkeme şunu söyledi: Kent Konseyini oluşturacak STK’lar, bütün kesimlere hizmet eden kuruluşlardan en az 1 tane 2 tane olsun. Spor Kulüpleri çıkmadan önce 1607 tane dernek vardı. Şu anda 1498 dernek vardı. 1498 derneğin hemen hemen hepsinin alın belli. Hangi kesime hitap ediyor. Bu anlayışta olanlardan yelpaze oluşturup seçici heyet yapılacak. 
Bütün kesimlerin sivil toplumda temsil edildiği bir delegasyon yapacağız” dedi.

ŞEHİR HASTANESİNİN TRAFİK GİRİŞİ ÇIKIŞI AYRI OLACAK
Şehir Hastanesi’nde özellikle maç günlerinde oluşacak trafik noktasında nasıl bir çalışma yapılacağı sorusuna ise Genç, şehir hastanesinin girişinin çıkışının ayrı olacağını söyledi. 
Genç, “Şehir Hastanesi önemli proje. Sağlık Merkezi olması noktasında da önemli proje. Trabzon sağlık turizminde istifade eden bölge oldu. Resmi rakamlara göre; Hem fiziki kapasite itibariyle hem de hekim kadrosu itibariyle Trabzon tebarüz eden şehirlerden bir tanesi. Şehir hastanesi ayrı bir anlam katacak. 
Maç günlerinde yoğunluk oluyor. Raylı Sistemin Startını Şehir Hastanesi ve Akyazı Stadyumun oradan vermemizin bu yönüyle de anlamı var. Orada hastanemizin acil kısmı , hasta girişi çıkışı Stadyum ayrı bir birinden teşekkül edecek. 
Elektrikli otobüsler, otobüslerimiz çalışacak. Raylı sistem kent içi trafiği yönetim konusunda. Hastanemizin girişi çıkışı ayrı trafik düzenlemesi yapılacak” dedi.

TİFLİS UÇUŞLARI… 

Trabzon Tiflis Uçuşlarının boş gittiği yönündeki eleştirilere  de Genç, “Bizde Batum’dan Trabzon’a 70 - 80 bin kişi geliyor. Sağlık nedeniyle geliyor. Kışa yakın bir aydı. Baktım Akvaryum’da yabancı ziyaretçi sayısı fazla. Bu turistler gitti. Kasım’da Aralık’da bayağı fazla. Arkadaşlar dedi ki Gürcü turistler geliyor.
Gürcistan’da sağlık turizmini bu şekilde ele atık. Trabzon Tiflis 40 dakika. İstanbul 1,5 saat. Bu ponatsiyeli şehrimize çekelim diye vaziyet ettik. Bölgemizin başka bir ili de ısrarlıydı. Bi bu konuda ön almak istedik. Paydaş kuruluşlarla bir acentemizle ve ilimizdeki bir kısım AVM’leri de sürecin içine dahil ederek paket oluşturduk. Uçuş garantisi verdik. İlk 6 ay bu işin oturana kadar evresi var. 
Bundan dolayı da her hangi bir çekincemiz, pişmanlığımız yok. Motivasyonumuzda azalma yok. Biz bu işe inanıyoruz. 
Toplantıda paydaşlara söyledim. 6 ay sonra baktık olmuyor, sarfı nazar ederiz. Şehrimize bu hamleyi başlatalım. 
Birazcık acele davrandık mı? Davrandık. Birazcık daha kalsak başka bir şehrimize gidecekti. Zaten bu garanti uçakta boş koltuk olmasını ön gördüğümüz için var. Bu konuda dediğimiz gibi çalışmaya inanıyoruz. Doğru kış zamanı. Yılbaşı vs olabilir. Biz projeye inanıyoruz. Gürcistan’da Ticaret Odamızın temsilcileri var. Bu iş karşılıklı. 

TRABZON TANITIM GÜNLERİ

Turizmle ilgili başka şehirlere ziyaretlerimiz olacak. Trabzon Günleri Projesinden sarfı nazar ettik. Trabzon Buluşmaları yapalım. Ama Trabzon tanıtım günleri, bütün zenginlikleri ile dolu dolu olması lazım. Tanıtım günlerine, turizme yoğunluk olan başka şehirlerde Bakü’de, Erbil’de, Suudi Arabistan’da gibi işe vaziyet etmenin daha doğru olacağına, şehrin turizmine ekonomiden aktık sağlayacağına inanıyorum.

TRABZON ERZİNCAN DEMİRYOLU

Trabzon bölgenin merkez şehridir. O büyüklüğünün gereği olarak komşu şehirler içine yarış içine girmeyi ben prensip olarak doğru bulmuyorum. Demiryolu konusuna gelince Rize’nin veya bizim milletvekillerimize siyasetçilerin görüşleri kamuoyu ile paylaşılıyor. 
Erzincan - Trabzon Demiryolu ile Aşkale - Rize Demiryolu başka ürünler. 
Ulaştırma Bakanlığımızda gündem Samsun - Sarp Demiryolu Gündemi var. 

UZUNGÖL’DE İPTAL EDİLEN HES

Uzungöl ile ilgili hassasiyetimi açıkça ifade ettim. Enerji Bakanımızla da paylaştım. Dediğimiz gibi oldu. Net bir kelime. Başka dere de bulunur, başka HES’de bulunur ama başka Uzungöl bulunmaz. Uzungöl’ü tabiri caizse küçük bir bebek gibi korumalıyız. 
Uzungöl’e girmeden ayrı otopark yapabilir miyiz? Kendi halinde dinginliği ile bizi karşılasın istiyoruz. Bakanımız da bu işe (HES) hassasiyet gösterdi. 

AK PARTİ İL KONGRESİ

Kongre ile ilgili.. Trabzon’umuzda partimizin kuruluşundan itibaren çok ça kongreler geçirdik. Bazılarında başkanlık, adaylık dönemlerimiz oldu. Uzlaşma da demokrasinin gereği. Tek liste konusunda uzlaşı, noktasında çalışma emek, gayret, çaba, parti içinde güzel bir anlayıştır. Ama olmadı zaman da demokrasinin sandıkta tecelli etmesi de demokrasinin gereğidir. Bu konuda istişareye önem veren partiyiz. 
Genel Merkezimiz bir süreç yönetiyor. O sürecin ardından İl Kongremizi gerçekleştireceğiz.

KIZLAR MANASTIRI ETRAFI REHABİLİTASYONU
Kızlar Manastırı Restorasyondan sonra çok güzel oldu. Biliyorsunuz Ortahisar Belediyesi döneminde bir seyir terası ile beraber orayı adeta taçlandırmıştık. Çok da yoğun ziyaretçi alan bölgemiz. Onun etrafını bakanımız ile birlikte gittiğimizde etrafımızı bir rehabilite edin ve rahatladın diyordu tarihi emanet bize. O konuda çalışmamız olacak. 

TRABZONSPOR’A GELİR GETİRECEK PROJELER

Trabzonspor, inşallah yeni döneme yeni yönetim daha güzel hazırlıkla beraber başarılı sonuçlara imza atacak diye düşünüyoruz. Bu konuda desteğimizi ortaya koyuyoruz.
Trabzonspor’umuzun kurumsal kabiliyetini güçlendirmemiz ve mukabiliyeti sürdürülebilir kılmamız lazım. İstiyoruz ki Trabzonspor’umuza süreklilik arz eden gelir kalemleri oluşturulamı. 
Trabzonspor koleji de bunlardan bir tanesi. Protokolü de imzaladık. 
(Trabzonspor Başkanı ile birlikte bakanlıkta yapılan görüşmenin ayrıntıları) Ben burada detaya girmeyeceğim. Kısa zaman sonra Trabzonspor’umuza gelir getirecek, hem Trabzon hem de İstanbul boyutunda güzel gelişmeler olacak.

Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ