İzmir ekibinin antrenmanlarını yaptığı Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ana çim sahanın zeminine her yıl kasım ayında yapılan ara ekim ve bakım bu sezon o dönem kulübün içinde olduğu yönetim krizi nedeniyle yapılamadı.

1.5 ay yönetimsiz kaldılar

Tam da sahanın bakım döneminde 1.5 ay yönetimsiz kalan Karşıyaka'da ekim yapılamayıp sürekli antrenmanlarda kullanılan sahanın zemini zamanla bozuldu.

Önceki yıllarda yemyeşil olan sahanın çimleri bu sezon sararıp soldu. Antrenman sahasının zemini sakatlıklara davetiye çıkartmaya başladı.

Son dönemde sakatlık problemleriyle boğuşan İzmir temsilcisi önemli futbolcularını idman sahasının zeminine kurban verdi.

Karşıyaka, sonuncusu 1995/1996 sezonunda olmak üzer şimdiye kadar 12 kez Süper Lig'de mücadele etti.

Kaynak: DHA