Anahtar Parti’de hareketlilik sürüyor. Özellikle partinin eski Trabzon İl Başkanı Hüseyin Cahit Köse ile Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu arasındaki yakın temas, dikkat çeken başlıklar arasında yer alıyor.
Daha önce de bu iki isim arasındaki güçlü bağa işaret etmiş, bu ilişkinin Köse açısından Genel Merkez’de yeni bir görevin kapısını aralayabileceğini ifade etmiştik.
Ancak gelinen noktada, Köse’ye henüz resmi bir görev verilmiş değil. Bu detayı net bir şekilde ortaya koyalım.

Fakat siyasette her şeyin sadece unvanlardan ibaret olmadığını bilenler için sahadaki görüntü de en az resmi açıklamalar kadar önemli. İşte tam da bu noktada, Köse’nin son dönemdeki pozisyonu dikkat çekiyor.
Yansıyan bilgilere göre Hüseyin Cahit Köse, bundan sonraki süreçte Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu ile çok daha sık bir araya gelecek.
Bu birlikteliğin sadece özel görüşmelerle sınırlı kalmayacağı, parti programlarına da doğrudan yansıyacağını söyleyelim.
Nitekim bunun ilk somut örneklerinden biri dün Karaman’da yaşandı. Anahtar Parti Karaman İl Başkanlığı’nın açılış programında Ağıralioğlu’nun yanında Köse’nin de yer alması, “yeni dönemin habercisi mi?” sorularını beraberinde getirdi.





