Anahtar Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu'nun başkanlığında Antalya'da gerçekleştirilen Teşkilat Vizyonu İl Başkanları Toplantısı, partinin yol haritasının belirlendiği önemli bir program olarak tamamlandı.

Toplantının ardından düzenlenen halk buluşmasına ise sürpriz bir ismin katılımı damga vurdu. Anahtar Parti'de bir süre önce Trabzon il başkanlığı görevinden ayrılan ve koltuğu Muhammet Kalkışım'a devreden eski İl Başkanı Hüseyin Cahit Köse, Antalya programında boy gösterdi.

ANTALYA'DA SICAK BULUŞMA

Teşkilat Vizyonu Toplantısı sonrasında düzenlenen halk buluşmasına katılan Hüseyin Cahit Köse, burada partisinin Genel Başkanı ve hemşerisi olan Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldi. İki ismin karşılaşma anı oldukça samimi görüntülere sahne oldu.

Uzun süredir bir araya gelmedikleri izlenimi veren Köse ve Ağıralioğlu, birbirlerine sıcak bir şekilde sarılarak hasret giderdi. Objektiflere yansıyan bu kucaklaşma anı, Anahtar Parti içerisinde herhangi bir küslük veya kırgınlık olmadığı yönünde yorumlandı.

"NEREDE KALMIŞTIK?" MESAJI

Hüseyin Cahit Köse, Genel Başkan Ağıralioğlu ile birlikte çekilen fotoğrafları kişisel sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Paylaşımına "Nerede kalmıştık?" notunu düşen Köse'nin bu sorusu, hem geçmişe bir atıf hem de geleceğe yönelik birlik mesajı olarak algılandı.

Kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni alan paylaşımın altına gelen yorumlar da dikkat çekti. Takipçiler ve partililer, Köse'nin bu jestine "İyi ki varsınız başkanım" şeklinde karşılık vererek desteklerini ifade etti.

103102-199-1398-15