Trabzon’da görünen o ki yarışın en keskin ve rekabet içinde geçeceği ilçelerin başında Ortahisar geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar için projelerle sahaya indi, 41 projeyi kamuoyuna duyurdu şimdi sıra Ak Parti Ortahisar’ın açıklayacağı projelerde.

Bilindiği üzere gerek 2009 yılında 61 proje belirlenmesi ve takibi gerek 2014-2019 seçimlerinde şehre AK Parti’nin vizyon katan projeleri var, bu projelerin birçoğunda izi ve imzası bulunan yapımında bizzat takibi olan Mimar Ufuk Hoş’un 2024 yılı seçim sürecinde de plana dahil olabileceği konuşuluyordu.

Kendisi vizyon projeler noktasında önemli bir isim fakat takip ettiğimiz kadarıyla şu an sürece uzak duruyor. Mecliste de ilginç tespit ve konuşmalarıyla hep farklı bir bakış açısına dikkat çeken Hoş’un yeni projelendirme döneminde gerek Ortahisar gerekse Büyükşehir ekipleriyle temas halinde olup olmadığını çok bilmiyoruz, marka şehirler, modern kent mimarisi ve tarihi kentler konusunda önemli tecrübelere sahip olan Hoş son olarak bir taslak çizim çalışmayı sosyal medyasından paylaşmıştı. Sonrasında yurt dışına çıkması gerçekten kafa karıştırıcı bir durum olarak yorumlandı.