2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden 18 milli sporcu yarın önemli müsabakalara çıkacak. Etkinlikte artistik cimnastik, atıcılık, boks, eskrim, judo, kürek, masa tenisi ve yüzme gibi çeşitli branşlarda mücadele edilecek.

Artistik Cimnastik: Bercy Arena'da gerçekleşecek olan takım ve bireysel elemelere Adem Asil, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Emre Dodanlı katılacak.

Atıcılık: Chateauroux Atıcılık Merkezi'nde İsmail Keleş, Yusuf Dikeç, Şimal Yılmaz ve Şevval İlayda Tarhan, 10 metre havalı tabanca kategorisinde yarışacak.

Boks: North Paris Arena'da kadınlar 54 kiloda Hatice Akbaş, Gizem Özer ve erkekler 80 kiloda Kaan Aykutsun ringe çıkacak.

Eskrim: Enver Yıldırım, Grand Palais'de İtalyan rakibi Luca Curatoli ile karşılaşacak.

Judo: Champ de Mars Arena'da kadınlar 48 kiloda Tuğçe Beder Fransız Shirine Boukli ile mücadele edecek, erkekler 60 kiloda Salih Yıldız son 16 turunda yarışacak.

Kürek: Elis Özbay, Vaires Sur Marne Nautical'da tek çiftede mücadele edecek.

Masa Tenisi: Sibel Altınkaya, South Paris Arena'da Lüksemburglu Ni Xia Lian ile karşı karşıya gelecek.

Yüzme: Berkay Ömer Öğretir, Paris La Defense Arena'da 100 metre kurbağalamada elemelerde yarışacak.

Bu önemli müsabakalarda milli sporcularımızın başarıları, Türkiye'nin olimpiyat madalya sıralamasındaki yerini belirleyecek. Her biri, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için sahneye çıkacak.

Kaynak: Haber7.com