1461 Trabzon FK ilk hafta maçını 1 Eylül günü kendi sahasında Isparta 32 Spor ile oynayacak. Fikstür çekimi sonrası 1461 Trabzon FK Genel Sekreteri Mehmet Alemdağ değerlendirmelerde bulundu.

Bu sezon 1461 Trabzon FK olarak, genç bir kadro kurduklarını söyleyen Alemdağ, “Sahada seyir zevki yüksek olan, çok koşan ve mücadele eden bir takım olacak. Lig de büyük yatırım yapan ve çok para harcayarak kadro kuran takımlar var. Biz de takımımıza güveniyoruz. Bize göre güzel bir fikstür oldu. Zaten her takım her takımla oynayacak. İlk hafta kendi evimizde Isparta 32 Spor ile karşılaşacağız. Fikstürün tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah centilmence bir sezon olur” dedi. 

Taraftarlara da çağrıda bulunan Genel Sekreteri Mehmet Alemdağ, “Bu sezon taraftarımız zevk veren bir 1461 Trabzon FK izleyecekler. Onları 1 Eylül günü ilk hafta maçımıza bekliyoruz. Taraftarımızın gücüne çok ihtiyacımız olacak. Artık onları yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah hepimiz için başarılı bir sezon geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: 61SAAT HABER MERKEZİ

Adsız Tasarım-2