Trabzon

1461 Trabzon'dan flaş transfer!

1461 Trabzon FK, Trabzonspor altyapısından yetişen ve son olarak Elazığ FK’da forma giyen Trabzonlu futbolcu Talha Aydemir ile sözleşme imzaladı.

 Genel Sekreter Mehmet Alemdağ’ın katılımı ile yapılan imza töreninde başarılı hücum oyuncusu Talha Aydemir, kendisini 3 yıllığına Trabzon ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaliteli, güçlü ve dinamik bir kadro kurmak için çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Genel Sekreter Mehmet Alemdağ, “Talha Trabzonlu bir oyuncu. Kendisinden beklentimiz çok fazla. Bu sezon takımımıza güç katacağına inandığımız bir oyuncu. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

Yeni transfer Talha Aydemir ise, “Trabzonluyum. Memleketimin takımına transfer olduğum için mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada hep birlikte güzel başarılara imza atmak istiyoruz. Takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-28164355-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-DQTZ4JSXP4" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }