Trabzonspor

1461 Trabzon'dan bir transfer daha!

İbrahim Sürgülü imzayı attı

1461 Trabzon FK, son olarak Ankaraspor forması giyen savunma oyuncusu İbrahim Sürgülü’yü bonservisi ile birlikte renklerine bağladı. Atatürk Köşkü’nde ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Canım’ın katılımı ile yapılan imza töreninde kendisini 3 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Hüseyin Canım, transferlerin devam ettiğini ifade ederek, “Eksik bölgelerimize takviyelerimizi yapıyoruz. İbrahim de bunlardan bir tanesi. Tecrübeli ve başarılı olmuş bir oyuncu. Bize katkısı olacaktır” dedi.

BİR TRANSFER DAHA

1461 Trabzon FK, Bulvaspor forması giyen 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Yiğit Canguru’yu renklerine bağladı. Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde Kadir Kantekin’in katılımı ile yapılan imza töreninde genç futbolcu, kendisini 3 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Genç ve kaliteli oyuncuları kadromuza kattıklarını ifade eden Kantekin, “Bu sezon genç ve dinamik bir kadro kuruyoruz. Sahada mücadele eden ve çok koşan bir takım olacağız. Yiğit Canguru da genç ve yetenekli bir oyuncu. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 

{ "vars": { "account": "UA-28164355-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-DQTZ4JSXP4" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }