Yeni sezonda iddialı bir ekip kurmak isteyen 1461 Trabzon FK, mutlak şampiyonluğu hedefliyor.

Kadrosuna takviyeler yapan 1461 Trabzon FK, geçen sezon Elazığ FK forması giyen Trabzonlu forvet Talha Aydemir'i renklerine bağlamış kaleci Ömer Kahveci ile de sözleşme uzatmıştı.

Hakan Yeşil'in Pendik'e gidişi sonrası bölge için arayışa giren 1461 Trabzon FK aradığı ismi Altınordu'da buldu. 

1461 Trabzon FK, Altınordu'dan Metehan Yılmaz'ı 9 milyon TL karşılığında transfer etti.  Altınordu'da kaptanlık görevini yürüten 24 yaşındaki Metahan Yılmaz geçtiğimiz sezon 35 maçta 1 gol 3 asislte oynadı.  1461 Trabzon böylelikle  kulüp bonservis rekoru kırmış oldu. 

1461 TRABZON TRANSFERİ AÇIKLADI

1461 Trabzon'dan yapılan açıklamada 'Kulübümüz, Altınordu Kulübü’nün 24 yaşındaki futbolcusu Metehan Yılmaz’ı 3 yıllığına kadrosuna kattı. Başkan Yardımcımız Ali Haydar Baş’ın katılımı ile Ganita’da yer alan sonsuzluk penceresi önünde gerçekleşen imza töreninde, orta saha oyuncusu Metehan, kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.' ifadeleri kullanıldı

Genç ve kaliteli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, “Bu sezon kaliteli, genç, başarıya aç ve mücadeleci bir kadro kuruyoruz. Metehan da bunlardan bir tanesi. 24 yaşında bir oyuncu. Kaliteli ve bir oyuncu. Bu sezon takımımız da adından söz ettirecek bir oyuncu. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni transfer Metehan Yılmaz ise, “Hedeflerim doğrultusunda çok iyi bir kulübe geldim. Benim için iyi bir transfer oldu. Artık bundan sonra 1461 Trabzon FK’nın başarısı için mücadele edeceğim. Yıllarca forma giydiğim Altınordu Kulübü’ne de bana olan emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

3-134-12