Trabzonspor

1461 Trabzon'da sıcak gelişme! Eski yıldız geri döndü

Musa Caner Aktaş yuvasına döndü

1461 Trabzon FK, uzun yıllar takımda giyen ve son olarak Keçiörengücü’nde oynayan Musa Caner Aktaş ile sözleşme imzaladı. Trabzon Kızlar Manastırı’nda, Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Kara’nın katılımı ile yapılan imza töreninde, başarılı futbolcu Musa Caner Aktaş, kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Kara, Musa Caner Aktaş’ın kalitesini ve yeteneğini bildiklerini ifade ederek, “Caner bizim artık evladımız oldu. Katkı yapacağına inandığımız bir futbolcu. Bu sezon genç, dinamik, başarıya aç oyunculardan oluşan bir kadro kuruyoruz. Eksik bölgelerimize transferlerimiz devam edecek. Her iki taraf için de hayırlısı olsun” dedi. Uzun yıllar 1461 Trabzon FK’da forma giydiğini belirten futbolcumuz Musa Caner Aktaş ise, “Geçtiğimiz dönem de kiralık olarak forma giydim. Buraya gelirken hiç düşünmedim. Burasını yuvam olarak görüyorum. Bu kulüp bana çok şey kattı. Bu sezon da inşallah çok daha başarılı olacağım ve takımım için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-28164355-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-DQTZ4JSXP4" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }