1461 Trabzon Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ünsal Yılmaz’ın katılımı ile Trabzon Faroz’da gerçekleşen imza törenin de, 23 yaşındaki başarılı oyuncu, kendisini 3 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Seyir zevki yüksek, çok koşan ve yorulmayan takım kurduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ünsal Yılmaz, “Bu doğrultuda öncelikle genç ve kaliteli isimleri kadromuza katıyoruz. Hamza da bunlardan bir tanesi. Kendisi çok başarılı olacaktır. Adından söz ettiren bir oyuncu olacaktır. Eksik olan yerlerimize yine takviyelerimiz olacak” dedi.

1461 Trabzon FK’ya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Hamza Özdemir ise, “Buraya oynamaya ve başarılı olmaya geldim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu sezon tüm takım olarak çok mücadele edip, sezon sonunda da başarılı olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası; Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Kantekin ile İsmail Ünsal Yılmaz ve Sportif Direktör Onur Çebi, yeni transfer Hamza Özdemir’e başarı dileklerinde bulundu.

KAYNAK: 1461 TRABZON FK

3 32 21 5