TFF 2. Lig Beyaz ekibi 1461 Trabzon FK,  Teknik Sorumlusu Necip Emre Yılmaz yönetiminde iç sahada konuk ettiği Altay'ı net bir skorla geçti.

1461 Trabzon FK'da Teknik Sorumlu Necip Emre Yılmaz gelecek adına umut veren açıklamalarda bulunurken takımın oyununun süreç gerektirdiğine vurgu yaptı.

1461 Trabzon FK Teknik Sorumlusu Necip Emre Yılmaz maç sonu açıklamasında, “Aslında oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Çalıştığımız hücum organizasyonlarını ilk 10-15 dakika yapamadığımızı düşünüyorum. Aslında pozisyonumuz var ama oyun rahatlığı olarak istediğimiz gibi başlayamadık. Buna rağmen ilk bölümde net pozisyonlarımız da var. O pozisyonları gole çevirseydik belki daha rahat bir futbol bizi bekliyor olabilirdi. Ne olursa olsun oyuncularım oyunda kaldılar. Zaman zaman oyundan kopsalar da sahaya özgüvenlerini ve motivasyonlarını koydular. İyi savundular ve hücuma iyi çıktılar. Kanat organizasyonlarından gol gelmesi beni çok mutlu etti çünkü hafta içerisinde onları çok çalışmıştık. Altay aslında bize farklı bir düzenle çıktı. Sanırım bizi analiz etmişler ve çalışmışlar. Sonuç olarak mutluyum. İnşallah 1461 Trabzon FK’nın çıkışının başlangıcı bu maç olur. Umarım bundan sonra da daha güçlü, daha rahat ve daha coşkulu takım ile yolumuza devam ederiz. Bir önceki maçımız aslında oyunsal olarak farklı bir maçtı. Orada biraz savunma ağırlıklı ve alanları kapatma ağırlıklı oynadık. Geçtiğimiz maçta kazandığımız toplarda biraz daha sakin olabilsek biz oradan galibiyet alabilirdik. Yediğimiz talihsiz golü yemesek galibiyet de alabilirdik. Bugün farklı bir senaryo vardı. Bugün oynamayaca çalıştığımız oyun aslında süreç isteyen bir oyun çünkü top bizde olduğu zaman savunma yaptığın kadar kolay olmuyor. Top bizdeyken aktif oyunumuzu biraz daha artırmamız gerekiyor. Bugün iyi yaptıklarımız ve yapamadıklarımız var. Geçmiş maçta yaptığımız çok iyi şeyler var o zaten cebimizde. Bundan sonraki süreçte iki oyunu birleştirip göze hoş gelen ve bu takımın hak ettiği futbolu oynatacak bir 1461 Trabzon FK’yı inşallah göstereceğiz” dedi.

KAYNAK: 61SAAT HABER MERKEZİ