Trabzonspor

1461 Trabzon FK İbrahim Sürgülü açıkladı! Hangi takımın formasını giydiğimizi biliyoruz

1461 Trabzon FK kendi sahasında konuk ettiği Altay'ı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

TFF 2. Lig Beyaz ekibi 1461 Trabzon FK,  Teknik Sorumlusu Necip Emre Yılmaz yönetiminde iç sahada konuk ettiği Altay'ı net bir skorla geçti.

1461 Trabzon FK'da tecrübeli savunmacı İbrahim Sürgülü maç sonu açıklamasında takımın en kısa sürede üst sıralara tırmanacağını vurguladı.

1461 Trabzon FK İbrahim Sürgülü maç sonu açıklamasında, “Bu hafta çok iyi çalıştık. Takımımızın kötü gidişatı vardı ve futbolcular olarak farkındayız. Bunu düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu takımı bu aşağılardan üst sıralara en kısa zamanda çıkaracağız. Hocalarımız, futbolcular ve yönetim olarak herkes elini taşın altına koyuyor. Gerekeni yaparak takımı üst sıralara çıkaracağız. Biz iyi bir takımız ve iyi takımlar sezona kötü başlayabiliyor. Biz de yeni oluşan bir takım olduğumuz için bunun eksikliklerini hissettik. Hiçbir şey için geç değil. Daha ligin ilk haftaları ve bu takım göreceksiniz ki en kısa zamanda en üst sıralara tırmanacak. 1461 Trabzon FK olarak TFF 2.Lig’in en iyi takımlarından biriyiz. Biz nerede olduğumuzun hangi takımın formasını giydiğimizin farkındayız. Kötü gidişat vardı ama geçmişi tamamen unuttuk. Tek odak noktamız takımı yukarı çıkarmak yönünde. Biz nerede olduğumuzun farkındayız ve bu takım her zaman hedef takımıdır. Çok kısa zamanda üst sıralarda olacağız. Bundan hem ben hem de tüm takım arkadaşlarım emin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: 61SAAT HABER MERKEZİ

{ "vars": { "account": "UA-28164355-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-DQTZ4JSXP4" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }