Trabzon

1461 Trabzon, eski Trabzonsporlu futbolcuyu kadrosuna kattı

1461 Trabzon FK, Trabzonspor altyapısından yetişen ve son olarak Sebat Gençlik Spor’da forma giyen Tayyip Ebrar Cumur’u kadrosuna kattı.

Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sağlam’ın katılımı ile Sera Gölü’nde yapılan imza töreninde başarılı futbolcu Tayyip Ebrar Cumur kendisini 4 yıllığına Trabzon ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı. 

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sağlam, bu sezon genç ve potansiyeli yüksek futbolcuları transfer ettiklerini ifade ederek, “Ebrar da bunlarda bir tanesi. Trabzonspor’da yıldız adaylarından olan bir isimdi. Fakat, yaşadığı talihsiz sakatlıklardan dolayı maalesef istediği yerlere gelemedi. Bu yıl onun için çıkış yılı olacak. Biz ona inanıyoruz ve güveniyoruz. İnşallah istediğimiz hedeflere birlikte ulaşırız” dedi.

Genç futbolcu Tayyip Ebrar Cumur ise, yeniden çıkış yakalamak ve kendini göstermek için 1461 Trabzon FK’ya transfer olduğunu ifade ederek, “Benim için yeni bir hikaye başlayacak. 1461 Trabzon FK’da yeniden kendimi göstereceğime inanıyorum. Bana bu şansı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon FK, son olarak Kastamonuspor forması giyen Yusuf Türk’ü transfer etti. Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz’ün katılımı ile Sürmene Memişağa Konağı’nda yapılan imza töreninde, başarılı futbolcu Yusuf Türk, kendisini 2 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuysuz, önemli bir ismi kadrolarına kattıklarını belirterek, “Yusuf gerçekten çok kaliteli bir isim. Oynadığı takımlar da başarılı bir grafik sergiledi. İnşallah bizimle de güzel başarılara imza atacak. Kendisinin önemli katkılar yapacağına inanıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Yeni transfer Yusuf Türk ise, 1461 Trabzon FK’ya başarılı olmaya geldiğini ifade ederek, “Benim için mutluluk verici bir transfer oldu. Takımımız da güzel bir aile ortamı var. Genç bir kadromuz var. Ben bu sene başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah sezon sonu hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-28164355-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-DQTZ4JSXP4" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }