Trabzon

1461 Trabzon Emirhan transferini açıkladı!

1461 Trabzon, Trabzonspor’dan bonservisini aldığı orta saha oyuncusu Emirhan Zaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Yardımcısı Hasan Aydın’ın katılımı ile yapılan imza töreninde, geçtiğimiz yıl kiralık olarak 1461 Trabzon’da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, kendisini 3 yıllığına Trabzon ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Emirhan’ın bonservisini aldıklarını ifade ederek, “Kendisinden bu yıl umutluyuz. Bu sezon şampiyonluğa oynayacak olan 1461 Trabzon FK’mıza katkılarının olacağını biliyoruz. Bildiğimiz bir oyuncu. Genç ve gelişime açık bir oyuncu. Hem kulübümüz hem de Emirhan için hayırlı olsun” dedi.

Yeniden 1461 Trabzon FK ile anlaşan Emirhan Zaman ise, “Yeniden 1461 Trabzon FK’da olduğum için çok mutluyum. Geçtiğimiz yıl kendimi çok fazla gösterme şansı elde edemedim. Ama bu sezon takımım için elimden geleni yapacağım ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İnşallah sezon sonunda bu takımı hak ettiği şampiyonluğa ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-28164355-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-DQTZ4JSXP4" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }